Industria Krijuese në Ballkan dhe Programi Evropa Krijuese

Data: 16 – 19 Nëntor 2016 Vendndodhja: Zagreb, Kroaci Në datat 16 – 19 Nëntor 2016, në kuadër të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Zagreb, u mbajt një takim i rëndsishëm më titull “Industria Krijuese në Ballkan dhe Programi Evropa Krijuese”. Në këtë takim morën pjesë, të gjithë drejtuesit e Media Desks të Shqipëri, Kroaci, Slloveni, Maqedoni, […]

Creative Europe Culture Information Seminar: Support for the Cultural and Creative Sectors – Newcastle

Date: 22 May 2018, 2:00PM – 5:00PM Location: Dance City Booking details: FREE, booking essential Address: Temple Street Newcastle upon Tyne NE1 4BR Creative Europe Desk UK invites you to find out more about the collaboration and funding opportunities for the cultural, creative and heritage sectors available through Creative Europe’s Culture sub-programme. This event also gives […]

Focus on Audience Development, Belfast

Date: 10 May 2018, 10:00AM – 3:00PM Location: The MAC, Belfast Booking details: FREE. Registration via Eventbrite. Link at bottom right. Address: BT1 2NG Join Sophie, Creative Europe Desk UK – Northern Ireland, for an event in partnership with the audience experts Thrive. We’ll unpick case studies – local, national and international; offer top tips in […]