Industria Krijuese në Ballkan dhe Programi Evropa Krijuese

Data: 16 – 19 Nëntor 2016 Vendndodhja: Zagreb, Kroaci Në datat 16 – 19 Nëntor 2016, në kuadër të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Zagreb, u mbajt një takim i rëndsishëm më titull “Industria Krijuese në Ballkan dhe Programi Evropa Krijuese”. Në këtë takim morën pjesë, të gjithë drejtuesit e Media Desks të Shqipëri, Kroaci, Slloveni, Maqedoni, […]

Sesion informimi : Thirja për projekt propozime : Zhvillimi i Projekteve individuale 2017 (Development of Single Projects 2017)

Data: 12 Prill 2017 Media Desk Albania, e programit Evropa Krijuese, me mbështetjen Projektit të Asistencës Teknike për Programet Evropiane në Shqipëri, mbajti sot në ambjentet e Qendrës së Informimit të Bashkimit Evropian në Tiranë, një sesion informimi për thirjen për propozime të shpallur nga nën Programi Media i Evropës Krijuese : “ Zhvillimi i Projekteve […]

Sesion Trajnimi mbi Aplikimet për Thirrjen për Propozime “Mbështetje ndaj Festivaleve të Filmave” – Fondi i BE – Evropa Krjuese, Nën-Programi Media

Data: 13 Prill 2017, ora 10:00 – 14:00 Vendndodhja: Qendra e Informimit të Bashkimit Evropian (EUIN Center) Adresa: Pallati i Kongreseve, Bd Dëshmorët e Kombit, Tiranë Afati i aplikimit: Afati i aplikimit për këtë Thirrje për Propozime është 27 Prill Kjo thirrje për propozime përfshin Festivalet e Filmit që do të mbahen midis periudhës kohore 1 Nëntor 2017 – […]

Media Desk Albania prezente me stendën e saj të informimit mbi fondet evropiane në DOCU-TIFF 2017

Vendndodhja: Salla Black Box e Akademisë së Arteve Aktorë të industries filmike, regjisorë si dhe studentë në kinematografi, patën mundësi të informoheshin mbi Fondet Evropiane për industrinë audiovizuale pranë stendës së Media Desk Albania të programit Evropa Krijuese, në sallën Black Box të Akademisë së Arteve përgjatë Festivalit “DOCUTIFF – Documentary Tirana International Film Festival”, nga […]