Aplikoni tani në Atelier Ludwigsburg-Paris

Data: 21 Mars 2018 Adresa: La Fémis ne Paris Afati i aplikimit: 31 Maj 2018 Aplikoni: ketu Në 2018/2019, vetëm aplikimet nga kandidatë anglishtfolës do të pranohen. Do të ishte mirë që kandidatët të kenë gjithashtu njohuri të gjuhës gjermane ose franceze, dhe para fillimit të programit do të ofrohen kurse gjuhësore. Në dy pjesët e para të programit do […]

Thirrje për aplikime në Fondin – IDFA Bertha Fund Europe

Data: 1 Maj 2018 Afati i aplikimit: 1 Maj Aplikoni këtu: https://www.idfa.nl/en/info/ibf-europe-regulations-international-co-production-support IBF Europe – International Co-production Kontributi maksimal: € 40.000 Afati përfundimtar për aplikime: 1 Maj 2018 Bashkë-prodhuesit evropianë të cilët vijnë nga një nga vendet e nën-programit Media, mund të aplikojnë me një projekt dokumentar, regjisori i të cilit vjen nga një vend i Listës së IBF (IBF […]