Vendndodhja: Salla Black Box e Akademisë së Arteve

Aktorë të industries filmike, regjisorë si dhe studentë në kinematografi, patën mundësi të informoheshin mbi Fondet Evropiane për industrinë audiovizuale pranë stendës së Media Desk Albania të programit Evropa Krijuese, në sallën Black Box të Akademisë së Arteve përgjatë Festivalit “DOCUTIFF – Documentary Tirana International Film Festival”, nga data 10 – 17 Maj 2017.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *