Aktivitete

Salla Black Box e Akademisë së Arteve

Aktorë të industries filmike, regjisorë si dhe studentë në kinematografi, patën mundësi të informoheshin mbi Fondet Evropiane për industrinë...

Lexo më shumë

Dy iniciativa të reja të Ballkanit janë në proces, me nismë të Qendrës Kombëtare Shqiptare të Kinematografisë. Këto iniciativa mund të rezul...

Lexo më shumë
13 Prill 2017, ora 10:00 – 14:00 , Qendra e Informimit të Bashkimit Evropian (EUIN Center) , Pallati i Kongreseve, Bd Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Media Desk Albania, me mbështetjen Projektit të Asistencës Teknike për Programet Evropiane në Shqipëri, mbajti sot në datën...

Lexo më shumë
12 Prill 2017

Media Desk Albania, e programit Evropa Krijuese, me mbështetjen Projektit të Asistencës Teknike për Programet Evropiane në Shqipëri, mbajti ...

Lexo më shumë
5 – 7 Prill 2017 , Bruksel

Projekti i Asistencës Teknike për Programet Evropiane në Shqipëri, organizoi në datat 5 – 7 Prill 2017, një vizitë studimore në Bruksel

...
Lexo më shumë
1 2 3 5