Kontaktoni me Creative Europe Media Desk Albania

March 13, 2017 / BY

Creative Europe Media Desk Albania
Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Rr. Aleksandër Mosi. Nr 77.
Tirana
1012
Albania.
Tel : +355 4 2378004
[email protected]

National Centre of Cinematography
Str: “Aleksander Moisiu” Nr 77
Tirana
1012
Albania
Tel : +355 4 2378 004
E mail : [email protected]

Jeni të lutur të na kontaktoni për çdo informacion që dëshironi si dhe për çdo detaj në lidhje me procesin e aplikimeve tuaja.