Njoftime

Lille, France

SERIES MANIA thirrja per projekte per serialet u hap – Afati Perfundimtar: 23 Shkurt 2018 Çmimi për projektin serial ...

Lexo më shumë
4 - 6 Dhjetor, 2017 , Ljubljana, Slloveni

Një nismë e re me emrin “Trajnim për Filmin e animuar të EQL ” bashkoi njëzet e katër producentë të pavarur të filmave të animua...

Lexo më shumë

Ne këtë thirrje për propozime kanë aplikuar distributorë të industrisë audiovizuale nga 32 shtete europiane. Nga 660 aplikimet që janë shqyr...

Lexo më shumë

Afatet përfundimtare të Thirrjeve për Aplikime në Fondet e Nën Programit Media të Programit Evropa Krijuese

...
Lexo më shumë

Çmimi LUX Film është një iniciativë e Parlamentit Europian që feston kinemanë dhe vlerat evropiane.
Sámi Blood është një film suedez i...

Lexo më shumë
20-25 mars 2018 , Vilnius International Film Festival, Lituani

Si të zhvilloni Festivalit tuaj të Filmit – programi më i mirë i trajnimit të festivalit të filmit në botë

...
Lexo më shumë

Nën programi MEDIA i Evropes Krijuese në bashkëpunim me Parlamentin Europian, organizojnë në 8, 9 dhe 10 nëntor 2017, projektime simultane t...

Lexo më shumë
Mars 2018

Eurodoc është një program trajnimi i projektuar posaçërisht për producentët e pavarur të cilët kanë një projekt dokumentar në stadin e zhvil...

Lexo më shumë
3-9 Mars 2018 Pragë, Republika Çeke

Platforma “East Doc” është platforma më e madhe e bashkëprodhimit, financimit dhe distribucionit për dokumentarët e Evropës Qendrore dhe Lin...

Lexo më shumë
1 2 3 5