Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/evropakrijuesene/public_html/kultura/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 644

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/evropakrijuesene/public_html/kultura/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/evropakrijuesene/public_html/kultura/wp-content/plugins/easy-tables-vc/lib/vc_table_param.php on line 51
Evropa Krijuese – Kultura

Mirësevini nëEvropa Krijuese - Kultura

Çfarë bëjmë?

Program Kuader

i Komisionit Evropian 2014 – 2020 për mbështetjen e kulturës dhe sektorit audioviziv.

Iniciativa në sektorin e kulturës

të tilla si promovimin e bashkëpunimit ndërkufitar, platformat kulturore, ngritjen e rrjeteve kulturore si dhe përkthimin letrar

Iniciativa në sektorin audioviziv

me qëllim promovimin, zhvillimin, shpërndarjen, dhe qasjen në veprat audiovizuale

PARTNERËT TANË