Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/evropakrijuesene/public_html/kultura/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 644

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/evropakrijuesene/public_html/kultura/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/evropakrijuesene/public_html/kultura/wp-content/plugins/easy-tables-vc/lib/vc_table_param.php on line 51
Kë ndihmojmë? – Evropa Krijuese

Kë ndihmojmë?

Creative Europe Desk Albania ofron këshillime falas dhe asistencë për aplikantët e mundshëm shqiptar në këtë program.

Në lidhje me nën-programin “Kultura” zyra jonë ofron asistencë në sektorët kulturor, krijues, si dhe atë të trashëgimisë kulturore duke ndihmuar organizatat kulturore gjatë procesit të aplikimit në një projekt të mundshëm.

Fushat kryesore ku programi shtrihet janë:

Art viziv

Fotografi

Kërcim

Teatër

Performancë

Muzikë

Trashëgimi

Arkitekturë

Design

Cirk

Festivale

Artizanat

Modë

Letërsi