Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/evropakrijuesene/public_html/kultura/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 644

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/evropakrijuesene/public_html/kultura/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/evropakrijuesene/public_html/kultura/wp-content/plugins/easy-tables-vc/lib/vc_table_param.php on line 51
Rreth Programit – Evropa Krijuese

Rreth Programit

“Evropa Krijuese” është programi i ri i BE-së që mbështet kinematografinë Evropiane dhe sektorët kulturorë dhe krijues, duke mundësuar rritjen e kontributit të tyre për punësim dhe zhvillim. Me një buxhet prej 1,46 € bilion për 2014-2020, ky program mbështet dhjetëra mijëra artistë, profesionistë kulturorë dhe audiovizual, si dhe organizatat që ushtrojnë aktivitetin e tyre në fushën e arteve skenike, arteve të bukura, botimit, filmit, TV, muzikës, arteve ndërdisiplinore, trashëgimisë, dhe të industrisë së video-lojërave. Financimi do t’u mundësojë atyre të operojnë në të gjithë Evropën, për të arritur audienca të reja dhe për të zhvilluar aftësi të nevojshme për epokën digjitale.