Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Evropa Krijuese – Media

Mirësevini nëEvropa Krijuese

Rreth Nesh

Program Kuader

i Komisionit Evropian 2014 – 2020 për mbështetjen e kulturës dhe sektorit audioviziv.

Iniciativa në sektorin e kulturës

të tilla si promovimin e bashkëpunimit ndërkufitar, platformat kulturore, ngritjen e rrjeteve kulturore si dhe përkthimin letrar

Iniciativa në sektorin audioviziv

me qëllim promovimin, zhvillimin, shpërndarjen, dhe qasjen në veprat audiovizuale

THIRRJE PER PROPOZIME


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175

EVENTE


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175

AKTIVITETET E FUNDIT


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175

NJOFTIMET E FUNDIT


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175

PARTNERËT TANË