Euro Doc Program Formimi

November 8, 2017 / BY / IN Njoftime

Eurodoc është një program trajnimi i projektuar posaçërisht për producentët e pavarur të cilët kanë një projekt dokumentar në stadin e zhvillimit, ambicioz në nivel ndërkombëtar.

Programi përbëhet nga 3 seanca një-javore në 3 vende të ndryshme evropiane:
• Sesioni 1 – Mars 2018 – Zhvillimi
• Sesioni 2 – Qershor 2018 – Bashkëpunimi, Paketimi dhe Financimi
• Sesioni 3 – Tetor 2018 – Takime individuale me ekspertë
Programi është gjithashtu i hapur për drejtuesit e programeve të njësive dokumentare dhe menaxherëve të projekteve të fondeve mbështetëse që dëshirojnë të ndajnë njohuritë e tyre dhe të zgjerojnë rrjetin e tyre.

Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo informacion të mëtejshëm!

Leave a Reply