European Film Academy Young Audience Award, Çmimi i Audiencës së të Rinjve EFA 2018!

November 14, 2017 / BY / IN Njoftime

Kandidoni me filmin tuaj që tani.

EFAYAA, European Film Academy Young Audience Award, (çmimi i Audiencës së të rinjve të Akademisë Europiane të Filmit).

Kriteret për filmat pjesëmarrës janë:

  •  Filmat duhet të jenë të gjatë, të animuar, ose filma dokumentarë të përshtatshëm për një audience 12 –14 vjeç
  • Filmat duhet të kenë pasur premierën e tyre në një festival ndërkombëtar ose të jenë shfaqur në kinema pas 1 janarit dhe para 31 dhjetorit të vitit të kaluar.
  • Kriteret në bazë të të cilëve identifikohet një film evropian duhet të zbatohen. 

 

Leave a Reply