Thirrje për aplikim: Hubert Bals Fund + Evropa: Mbështetje për bashkëprodhime minoritare

January 5, 2018 / BY / IN Njoftime

Fondi Hubert Bals i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit Rotterdam ka njoftuar se HBF + Europe ofrojne mbështetje në bashkëprodhime minoritare për prodhuesit evropianë, duke ju mundësuar pjesëmarrjen në filma cilësore të regjisoreve të talentuar të filmave nga Afrika, Azia, Amerika Latine dhe vende të caktuara në Evropën Lindore.

Skema është projektuar veçanërisht për bashkëprodhimet ndërkombëtare në të cilat përfshihen të paktën një prodhues europian dhe një prodhues jo-evropian. Bashkë-prodhuesit evropianë të këtyre projekteve janë ftuar të paraqesin një kërkesë për “HBF+Europe: Minority Co-production Support” nepermjet “MyIFFR”.

Per me shume informacion mbi udhezuesin dhe rregulloren mund të vizitoni faqen e internetit të IFFR: www.iffr.com/HBF

Leave a Reply