Hapen thirrjet për FeatureLab 2018 – Torino, Itali

February 10, 2018 / BY / IN Njoftime

FeatureLab është një program gjithëpërfshirës për zhvillimit e projektit për filmin e parë ose të dytë në një fazë të përparuar. (fiction). Trajnon ekipe krijuese si skenaristë, regjisorë dhe producentët nga e gjithë bota në aspektin artistik dhe kreativ, si dhe në strategjitë e prodhimit dhe promovimit të projekteve të tyre.

FeatureLab – audience design u drejtohet profesionistëve audiovizivë të interesuar për të fituar përvojë praktike në krijimin e strategjive të angazhimit të audiencës për projekte ndërkombëtare të filmit në fazën e zhvillimit ose atë të para-prodhimit.

Për të njohur tutorët e konfirmuar: kliko ketu

Leave a Reply