Nje Thirrje për Aplikime e hapur edhe për Producentët shqiptarë

March 12, 2018 / BY / IN Njoftime

EMERGING PRODUCERS, Edicioni i 7-të

Ky është një projekt promovuesi cili paraqet një gjeneratë të re të prodhuesve të talentuar të filmit dokumentar evropian.

Qëllimi i projektit është t’ju prezantojë gjeneratën e ardhshme të prodhuesve të talentuar evropianë profesionistëve nga fusha të ndryshme të industrisë së filmit, me synim rritjen e potencialit të bashkëprodhimeve të ardhshme evropiane.

Projekti është organizuar dhe kuruar nga Jihlava IDFF. Përzgjedhja e prodhuesve do të shpallet gjatë verës 2018

Tetor 25 – 29, 2018 / Jihlava
Shkurt 4 – 8, 2019 / Berlin

Më shumë informacion në: www.emergingproducers.com

 


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382