Aplikoni tani në Atelier Ludwigsburg-Paris

March 21, 2018 / BY / IN Njoftime

Atelier Ludwigsburg-Paris është një program trajnimi njëvjeçar për prodhuesit e rinj të filmave evropianë dhe distributorët në “La Fémis” në Paris dhe “Filmakademie Baden-Württemberg” në Ludwigsburg.
Programi financohet nga nën-programi Media i Evropës Krijuese.

Përveç kandidatëve evropianë, kandidatë ndërkombëtarë janë gjithashtu të kualifikueshëm për vitin e trajnimit në Ludwigsburg-Paris.
Kjo u jep mundësi kandidatëve fillestarëve jo evropianë të fitojnë ose të zhvillojnë aftësitë e tyre për një karrierë në industrinë e filmave evropiane. Kandidatët duhet të jenë nën moshën 30 vjeç.
 
Afati përfundimtar i aplikimit për kursin 2018-2019 është më 31 maj 2018.


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382