Aplikoni tani në Atelier Ludwigsburg-Paris

April 15, 2018 / BY / IN Njoftime

Data: 21 Mars 2018

Adresa: La Fémis ne Paris

Afati i aplikimit: 31 Maj 2018

Aplikoni: ketu

Në 2018/2019, vetëm aplikimet nga kandidatë anglishtfolës do të pranohen.
Do të ishte mirë që kandidatët të kenë gjithashtu njohuri të gjuhës gjermane ose franceze, dhe para fillimit të programit do të ofrohen kurse gjuhësore.

Në dy pjesët e para të programit do të flitet në të njëjtën kohë (gjermanisht <> Anglisht ose Frëngjisht <> Anglisht) ose klasat do të mbahen tërësisht në gjuhën angleze.

Atelier Ludwigsburg-Paris është një program trajnimi njëvjeçar për prodhuesit e rinj të filmave evropianë dhe distributorët në “La Fémis” në Paris dhe “Filmakademie Baden-Württemberg” në Ludwigsburg.
Programi financohet nga nën-programi Media i Evropës Krijuese.

Përveç kandidatëve evropianë, kandidatë ndërkombëtarë janë gjithashtu të kualifikueshëm për vitin e trajnimit në Ludwigsburg-Paris.
Kjo u jep mundësi kandidatëve fillestarëve jo evropianë të fitojnë ose të zhvillojnë aftësitë e tyre për një karrierë në industrinë e filmave evropiane. Kandidatët duhet të jenë nën moshën 30 vjeç.

Afati përfundimtar i aplikimit për kursin 2018-2019 është më 31 maj 2018.


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382