Thirrja për Propozime: “Mbështetje për zhvillimin e një projekti filmik”

April 15, 2018 / BY / IN Thirrje për Propozime

Afati i aplikimit: 19/04/2018

Aplikoni këtu: http://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/support-for-content-development-single-project-2018_en

Support for Content Development of Single Project 2018

Përshkrimi i thirrjes për propozime : Kjo thirrje mbështet kompanitë evropiane të filmit që duan të zhvillojnë një projekt me potencial ndërkombëtar për kinema, TV ose platforma dixhitale

Aktivitetet / projektet që mund të zhvillohen nën këtë thirje për propozime janë :

  • Projekte të destinuara për shpërndarje në salla kiemaje: filma artistikë dhe dokumentarë, animacione, dokumentarë krijues (min. 60 ‘);
  • Projekte të destinuara për TV ose platforma dixhitale (me një apo shumë seri): Dramë TV (min. 90′) Animacion (min. 24′) Dokumentarë Krijues (min. 50′)

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382