Edicioni i 7-të i Festivalit te Filmit me metrazh të shkurtër: Bangalore Shorts Film Fest-2018

May 7, 2018 / BY / IN Njoftime

Filma me metrazh te shkurter  | Dokumentarë  |  Animacion  | Video Muzikore  |  Reklama
Afati përfundimtar për aplikime: 30 maj 2018 | Data e Festivalit: 17 Qershor 2018 | Bangalore, Indi
Për më shumë informacion mbi festivalin, konsultoni http://miniboxoffice.com/bangaloreshortsfilmfestival
Festivali i ofron kineastëve një platformë ku mund të shfaqin talentin e tyre nëpërmjet network-ut dhe marketingut në industrinë e filmit.
Pika kyçe të festivalit janë:
Shfaqje filmash/ Tregu i Filmit/ Skenari / Masterklasat/  Network

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382