Thirrje për aplikime për edicionin e 19-të të MEDIMED 2018,Tregu Evropian-Mesdhetar i Dokumentarit dhe Forumi Pitching

May 8, 2018 / BY / IN Njoftime

 

Projektet e përzgjedhura do të vendosen në Forumin Pitching qendror të moderuar nga John Marshall, ose në programin e sapo hartuar ANTI-pitch, në rast se ata janë në një fazë përfundimtare të prodhimit.

Për tu njohur me formularët e regjistrimit dhe për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi vizitoni: www.medimed.org ose kontaktoni medimed përmes emailit në: medimed@apimed.org

http://www.medimed.org/home.html

 


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382