Torino Film Lab : Workshop TFL Extended – Script Development

May 8, 2018 / BY / IN Njoftime

 

Përgjatë trajnimit, pjesëmarrësit do të testojnë një gamë të gjerë mundësish për
zhvillimin kreativ të skenarëve të tyre, duke punuar fillimisht mbi trajtimin e projektit,
për të përfunduar më pas drejt shkrimit të një skice të detajuar të skenarit, step
outline. Ata do të mbështeten nga një ekip i shkrimtarëve dhe ekspertëve të
talentuar, të cilët do të kryejnë takime individuale, si dhe seanca në grup.

Regjistrohu këtu : here.
Për më shumë informacion, kontaktoni me mail:
angelica.cantisani@torinofilmlab.it


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382