CPH:LAB Thirrje për aplikime!

May 25, 2018 / BY / IN Njoftime

Çfarë është CPH :LAB CPH: LAB është programi i zhvillimit të talenteve të CPH: Dox që inkurajon marrjen e rrezikut në krijim, talentin e papërpunuar, lehtëson bashkëpunimin përtej kufijve dhe sektorëve të…

READ MOREDeprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382