Aplikoni tani në Atelier Ludwigsburg-Paris

April 15, 2018 / BY / IN Njoftime

Data: 21 Mars 2018 Adresa: La Fémis ne Paris Afati i aplikimit: 31 Maj 2018 Aplikoni: ketu Në 2018/2019, vetëm aplikimet nga kandidatë anglishtfolës do të pranohen. Do të ishte mirë që kandidatët të kenë gjithashtu njohuri…

READ MORE

Thirrje për aplikime në Fondin – IDFA Bertha Fund Europe

April 15, 2018 / BY / IN Njoftime

Data: 1 Maj 2018 Afati i aplikimit: 1 Maj Aplikoni këtu: https://www.idfa.nl/en/info/ibf-europe-regulations-international-co-production-support IBF Europe – International Co-production Kontributi maksimal: € 40.000 Afati përfundimtar për aplikime: 1 Maj 2018 Bashkë-prodhuesit evropianë të cilët vijnë nga një nga vendet…

READ MORE

Aplikoni tani në Atelier Ludwigsburg-Paris

March 21, 2018 / BY / IN Njoftime

Atelier Ludwigsburg-Paris është një program trajnimi njëvjeçar për prodhuesit e rinj të filmave evropianë dhe distributorët në “La Fémis” në Paris dhe “Filmakademie Baden-Württemberg” në Ludwigsburg. Programi financohet nga nën-programi Media i…

READ MORE

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/evropakrijuesene/public_html/media/wp-includes/formatting.php on line 4382